ALTIN 554,31

A-
Genel Kurul Başkanlık Divanı Hakkında

Değerli Üye Meslektaşlarımız,

12 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Mali Genel Kurulumuzda müzakereleri idare etmek üzere toplantıya katılan üyelerimiz tarafından Genel Kurul Başkanlık Divanı için seçim yapıldı.
Başkanlık Divanı için iki liste aday oldu. Gizli oy ve açık tasnif esasına göre yapılan seçimi; Oda Yönetim Kurulumuzun desteklediği sektörümüzün duayenlerinden ve dernek eski yöneticilerinden Sayın Hakan ERTUNK başkanlığındaki liste kazandı.

Divan Heyeti;
Başkan Sayın Hakan ERTUNK ‘a,
Başkan Yardımcısı Sayın Tuncay GÜNER ‘e,
Katip Üye Sayın Teoman KÜÇÜK ‘e
Katip Üye Zeynep TUNÇ ‘a güvenilir, tarafsız ve şeffaf yönetimlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Bilgilerinize,

BİR YORUM YAZIN