ALTIN 554,31

A-
Genel Kurul Toplantısına Katılım ve Mali Tablolar Hakkında

Değerli Üye Meslektaşlarımız,

İstanbul İl Hıfzıssıhha Meclisi 55 numaralı karar gereği toplu etkinliklere katılım için aşı şartı, aşı olmayanlar için azami 48 saat öncesine ait PCR testi zorunluluğu getirilmiştir.
12 Eylül 2021 tarihinde düzenlenecek olan Genel Kurul Toplantımızda girişler; ilgili karara istinaden gerekli kontroller yapılarak sağlanacaktır.

Şeffaflık ilkemiz gereği görev süremizce yapılan harcamaların değerlendirilmesi amacıyla genel kurul toplantısında üyelerimizin onayına sunulacak olan mali tablolar 10 Eylül 2021 Cuma günü 18:00 itibariyle üye paneli içerisinde yer alan “Resmi Yazışmalar” sekmesi üzerinden meslektaşlarımızın erişimine açılacaktır.

Bilgilerinize,

BİR YORUM YAZIN